Over mij

Wie ben ik?

Mijn Naam is Inge Gies en ruim 25 jaar geleden deed ik mijn opleiding voor all round schoonheidsspecialiste bij het Ria de Korte instituut in Amsterdam. Nadat ik voor verschillende grote merken Bij Vroom & Dreesman en de Bijenkorf heb gewerkt ben ik voor mezelf begonnen. Maar zoals het vaker loopt in het leven ben ik na verloop van tijd een andere richting in geslagen. Wel ben ik altijd betrokken gebleven bij een prachtige salon van een vriendin van mij waar we vaak samen hebben gewerkt en ik mijn kennis heb onderhouden.

In 2017 was daar toch weer het moment om een eigen salon te openen. Niet voordat ik eerst enorm veel tijd heb besteed aan het uitkiezen van het product waar ik mee wilde werken. Na zoveel jaar weet ik dat er veel mooie, maar zeker ook minder mooie merken bestaan. Mijn keuze is gevallen op QMS Medicosmetics. Wat ben ik enthousiast over deze producten en behandelingen! En waarom? De basis is collageen en dat is nou juist wat we missen naarmate we ouder worden. Sowieso voor iedere huid die uit balans is, is dit een enorme stap in de goede richting. !QMS staat voor: huidverbetering, medisch onderbouwd, identiek collageen toevoegen, huidbarrière intact houden, celcommunicatie, moleculaire zuurstof, vertraagde afgifte van 82% hoge werkstoffen én trainingen huidkennis door Monique Aerdts. Ik wist meteen dat dit unieke concept zou voldoen aan al mijn verwachtingen. Om een gezonde huid te krijgen én te behouden is een aanpak nodig van binnen en van buiten. 20% wordt bepaald door ons DNA en 80% door de manier waarop we leven. We hebben dus veel zelf in de hand. Kennis over je vak is zo belangrijk om je te onderscheiden van anderen salons. Met deze kennis en een innovatief merk kan ik mijn klanten voorzien van een stralende huid in topconditie. En daar doen we het toch allemaal voor…

Cryolipolyse (vetcellen bevriezen) is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om op ‘moeilijke’ plaatsen vet ophopingen kwijt te raken. Ik nodig iedereen uit om kennis te maken met de salon, de geweldige producten en behandelingen. Heel graag tot ziens bij Beauty Unlimited!

Inge