Ook bekende Nederlanders gebruiken QMS

Collega Anita Welten behandelt Angela Schijf. Zij had op haar 36e nog steeds acné. Nu 38 jaar en eindelijk blij met haar huid!

“Een dik jaar geleden ontdekte ik !QMS. Ik switchte nog maar eens van merk ‘om het een kans te geven’. Zo toegewijd als ik het leven probeer te leven, volgde ik alle stapjes van het programma. En met succes. Hoewel het nog niet constant super-de-luxe was. Die laatste stap heb ik gemaakt met Anita Welten. Sinds ik bij haar onder behandeling ben, kijk ik dagelijks in de spiegel en word ik zowaar blij van mijn eigen huid. Zonder make up, volledig naturel (zoals ik het eigenlijk het allerliefste heb) straalt mijn gelaat en zie ik verbetering na verbetering. De ervaring die Anita heeft voel je in de manier waarop haar handen je aanraken en ze is de eerste die echt kíjkt naar wat míjn huid nodig heeft en van daaruit adviseert.

Inmiddels ben ik 38. Ik begin te geloven dat je de kwaliteit van je huid kunt opschroeven. Het is een kwestie van aandacht en de juiste adviezen opvolgen.

Dank, dank, dank je wel Anita Welten!”

 

Bij Instituut KNAP komen Wendy en Chantal voor de QMS behandelingen