Inge Gies - Beauty Unlimited de ronde venen mijdrecht. Beauty Salon anti aging qms

Waarom dat algenmasker?

Waarom dat algenmasker?

Bij iedere behandeling wordt gewerkt met een speciale algenmodellage met de blauwe alg. Wanneer ik deze modellage aanbreng op de huid ontstaat er een osmotische druk.

Dit wil zeggen dat er ongeveer 10% van het vocht dat net onder de huid zit naar beneden wordt gedrukt en 70% vanuit de bassaal (onderste laag van de opperhuid) naar boven gezogen. Het collageen wat zich tussen deze huidlagen bevindt krijgt door deze druk voldoende vocht.

Naast het collageen wat al zich al in jouw huid bevindt, worden er speciale collagenen van !QMS toegevoegd. Het collageen in de huid kan tot wel 300 keer zijn eigen gewicht aan vocht binden. Het gevolg is dat de huid meer volume krijgt en rimpels zichtbaar verminderen. Dit maakt het algenmasker zo belangrijk in iedere behandeling. Zonde van het collageen om het niet te doen!

Want… de oorzaak van rimpels is vocht en collageen tekort !
Op deze manier geven we de huid vocht en collageen… Dit is “ANTI-AGING”